Най-младата участничка във "Фермата: Време за пробуждане" гостува в "Преди обед", след като снощи загуби извънредния елиминационен дуел в шоуто.

„Чувствам се прекрасно! Виждам колко е прекрасен светът и извън „Фермата“. Снощи плаках и преживях всичко наново. Сълзи от щастие и носталгия. Там преживях нещо много прекрасно и истинско с чудесни хора. Най-много ми липсва усещането всички да сме заедно. В стопанството има една безгрижност и свобода от задълженията в реалния живот“ – сподели Лора пред Деси Стоянова.

Най-яркият й спомен е влизането във „Фермата“ на вуйчо й и вуйна й за кръщенето на братовчед й Мартин.

„Досега не бях изпитвала такава радост и щастие!“ – призна Лора.

Според нея „Фермата“ й е харесала много, защото нейният бизнес е изцяло онлайн и няма достатъчно срещи с хора.

„Вътре се почувствах много жива. Три поредни години кандидатствах. Гледала съм всеки сезон, плакала съм, преживявала съм го. Затова смело мога да кажа, че мечтите се сбъдват. Хора, вярвайте!“ – сподели дизайнерката.

„Пораснах. Показах, че едно 24-годишно момиче може да се грижи за животните, да меси хляб… Емоционално съм по-зряла. Имам прекрасно семейство, но може би досега не го оценявах достатъчно“ – допълни Лора.

От 5 години тя има връзка с мъж, който първоначално е бил против участието й във формата.

„Когато се прибрах, каза, че доста добре съм се справила. Подкрепи ме… Любо от „Фермата“ ми е много близък приятел. Сродна душа, с която споделяхме добри и лоши моменти. Той ме мотивираше да премахна страха си и да се хвърля на арената. Благодаря му за всичко! Казах му, че го чакам на финала. Другият ми фаворит е Пламен“ – поясни Лора.

Според нея крайното разделение на два лагера във „Фермата“ е било неизбежно.

„Всъщност другите не бяха лагер, просто не се вписваха в нашите ценности… Сега виждам, че хората, които ме предупреждаваха да внимавам с Живка, са били прави. Иначе тя не е лош човек, видяла съм и хубави неща от нея“ – призна дизайнерката.

Тя започва да се занимава с мода още през 2014 г., когато е ученичка в 11 клас в Шумен.

„Започнах с венчета за коса с изкуствени цветя. Когато със сестра ми стигнахме първите 1000 лева, си взехме кученце. Померанче е и се казва Бела. Майка каза, че ще имаме куче само ако изкараме сами парите… Доста добре тръгнаха нещата с аксесоарите, които правим. Следим тенденциите и обръщаме внимание на детайлите. Искам да развия бизнеса и да имам мой цех, в който да шия дрехи“ – сподели в края на разговора Лора.

Тук можете да видите 30-те най-хубави нейни снимки от "Фермата":