Нов клип и нов мъж има в живота на ДАРА.

Повече любопитни факти и за двете тя споделя в "Тази неделя"

Снимка с любимия си мъж тя сподели скоро, като написа "Mi Amore". Кадърът е направен в Швейцария, където двамата са били заедно, за да успее певицата да събере сили преди концерта си. 

За мъжа до себе си не издава много, но ето какво научаваме - той не е музикант, а доктор. Занимава се с изработване на лекарства и вече има 4 патента. Според певицата е "много интересна личност". 

"Това беше 3 дена преди концерта ми. Трябваше малко въздух да взема. Имах по 9 тренировки на седмица и на 2 месеца работех непрестанно" - издава тя за кадъра и за натоварения си режим. 

За провокативната й визия в клипа, как изкарва най-доброто от себе си, дори да не се чувства в най-добрата си форма и какво би взела от всеки от треньорите на "Гласът на България" - вижте видеото. 

Успява да си почине няколко дни, а след това да е в добра форма за концерта си. 

Признава, че не усеща много, че е лято, защото постоянно работи и нямам време за почивки. Успява обаче да си открадне по 2 дни на места, където се чувства добре. Най-много й харесва да ходи на такива, където никой не я познава. Но дори когато най-малко очаква, се случва да я разпознаят.

"Хората са много дружелюбни с мен. Имах странна случка, когато бях в Амстердам и ме спряха хора да се снимат с мен там. Бях шокирана!" - разказва певицата. 

Освен с глас, танци и артистичност, Дара винаги е впечатлявала и със своя маникюр. Признава, че може да си позволи дълги нокти, защото няма нужда да носи чорапогащник, който би скъсала с тях. 

Тайната на добрата й форма е режим и тренировки.

Фастингът също е част от програмата й за добра фигура. 

“Mr. Rover” е заглавието на новия международен проект на DARA. 

Създава песента в екип с румънския продуцент Monoir, норвежката изпълнителка и автор Siv Marit Egseth и Валентина Никова от 4Magic по време на втория творчески лагер за писане на музика у нас Sofia Songwriting Camp.

Официалната аудио и видео премиера на “Mr.Rover” беше на 15 юли във всички радио станции, музикални телевизии, както и в аудио стрийминг платформите и YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“.

Дара ще бъде отново един от треньорите в "Гласът на България". 

"Любими са ми кастингите на тъмно. Любо, Галена и Мастър Лечев ми стават все по-близки. Очаква ни много силен сезон. В канала на "Гласът на България" има много последователи."За провокативната й визия в клипа, как изкарва най-доброто от себе си, дори да не се чувства в най-добрата си форма и какво би взела от всеки от треньорите на "Гласът на България" - вижте видеото.