Хореографът Наско Месечков и съпругата му Кремена бяха специални гости във вчерашното издание на „Папараци“ (bTV). Ето какво споделиха те пред Венета Райкова:

Кремена:
Давид се роди през септември, точно за годишнината от сватбата ни. Нищо не съм правила за формата си. По време на бременността качих само пет килограма, защото 9 месеца бях с неразположение и повръщане.

С Наско се запознахме на урок по танци, но почти не танцувахме, предимно си говорихме. Оформи се приятелство, което неусетно за нас прерасна в нещо друго. Започнахме връзка след развода ми. Не е вярно, че предишният ми съпруг ме е биел. Той е стойностен човек, но бяхме много различни емоционално.

Наско Месечков:
Обичаме да сме заедно, а не разделени. Не го разбирам това мъжът да излиза с приятели „по мъжки“, а съпругата с приятелки „по женски“... Много бързо решихме да се оженим и бързо взехме решението за деца. За съжаление, първият ни опит приключи в четвъртия месец със спонтанен аборт. Случи се 10 дни преди сватбата ни, която бе в Балчик. Много тежко го преживяхме. Това ще остане една душичка за нас, която е много важна и специална.

Кремена:
Точно такива изпитания утвърждават връзката... Сами си организирахме сватбата. Опитвахме се да е с по-скромен бюджет... Да, вярно е, че живеем в къща в Бояна, но къщата е на банката (смях). Съдружник съм в генетична лаборатория, но сред нас няма богаташ.

Цял ден тичаме по задачи и бебето е с нас, защото трябва да се кърми. Така беше и с дъщеричката ни Айлин. Към 10 вечерта сядаме на дивана изморени от деня и искаме тишина.

Не го ревнувам от известните жени, с които работи. Отдавам го на неговото отношение към мен. Ако има ревност, по-добре да се разделим. 

Целия разговор можете да видите тук: