Костадин Велков, победителят в тазгодишното издание на "Фермата", гостува в студиото на "Тази сутрин", за да сподели за емоциите, които е преживял по време на участието в риалитито, какво е усещането да спечелиш големия финал и какъв е бил пътят до победата за него.

"Много хора ме поздравяват за представянето ми, сякаш понякога имам чувството, че съм направил нещо изключително и извънредно", каза Костадин.

"Вътре се държах с всички хора така, както се държа с всички хора по принцип", допълни той.

"Така че поздравленията трябва да са за родителите ми, а не за мен, защото не мисля, е съм направил нещо изключително", категоричен е Коко.

"Аз виждат това по-скоро като негатив, а по-скоро като позитив" - така Костадин коментира ситуацията, при която трябваше да се изправи на финала сам срещу всички останали от отбор "Елбетица".

Гледайте последните епизоди на "Фермата" на btvplus.bg.

 

"Цял живот съм бил в колектив - още от 14-годишна възраст, когато заживях в Бургас" – обяснява той комуникационните си умения и развитието си като човек.

"На мен продължава да ми се живее на село, а жена ми продължава да не иска", споделя Коко.

"Последните дни емоциите бяха взели връх, така че когато се прибрах вкъщи при семейството си, вече нямах и сълзи да се разплача", призна той.

Вижте какво сподели Костадин Велков във видеото най-горе.

Гледайте последните епизоди на "Фермата" на btvplus.bg.