В разгара на едни от най-емоционалните етапи в „Гласът на България“ – вокалните двубои, тази вечер на голямата сцена един срещу друг се изправиха още 16 гласовити участници, разпределени в осем двойки.

Първият вокален двубой беше в отбора на Любо Киров, където един срещу друг се изправиха Борис Лапшов и Павел Цонев, които премериха сили с песента „This Is Me” от мюзикъла The Greatest Showman.

„Това беше гигантско изпълнение. Това беше концертно изпълнение“, възкликна Иван Лечев след изпълнението им.

„Само ще се изправя на крака и ще им се поклоня. Момчета, вие сте много добри! Двамата сте изключителни диаманти в мъжките гласове“, не скри вълнението си Любо.

В крайна сметка Любо избра един от двамата и това беше…. Борис. Така той продължи напред към кросбитките.

Във втория титаничен епизод на двубоите с пълни сили се развихриха рок представителите от отбора на DARA - Дженифър Цанков и Коста Коларов. Двамата се изправиха един срещу друг с парчето “Give It To Me” на Майкъл Джексън.

 „Избирам и залагам на човека, който ми е по-силен енергийно и певчески - и това е Дженифър“, избра кой да продължи напред DARA.

Последва двубой в отбора на Иван Лечев между виртуозните дами Цветелина Петрова и Ами Опенова. Мастъра в крайна сметка избра напред да продължи Цвети.