На галено двамата си казват Башо и Кито. Всъщност са Башар Рахал и Китодар Тодоров и са приятели от повече от 25 години. И двамата са част от филма "Завръщане 2", за който разказват по-подробно в "Тази неделя". 

Във филма Китодар е в ролята на актьор с 5 деца от 5 различни жени, а Башар е продуцент. Премиерата на "Завръщане 2" ще се състои на 14 февруари в Пловдив.

Китодар е и кръстник на по-малката дъщеря на Башар Рахал, която вече е на 12 години.

Малко известен факт е, че има има дислексия, затруднява се с четенето и трудно запомня текстовете си.

Като учител по актьорско майсторство, попитан какъв съвет би дал на Китодар, Башар Рахал отговаря: 

"Той съвет не приема. При него ще има обратен ефект. Когато започнахме да снимаме, 3-минутна сцена, ставаше 11-минутна. Всички започваха да се хилят."

Импровизациите на Китодар Тодоров били истинско изпитание за режисьора Ники Илиев, тъй като всеки път той казвал различни реплики. Но по-голямата трудност предстояла при монтажа на сцените. 

Чувството за хумор е важна част от техните отношения.

Признават, че обичат да си правите шеги с приятели. Един от любимите им номера е да се обаждат на познат и да прекъсват разговора в най-важния момент.

Двамата са добри приятели и защото помежду им няма завист. Според Рахал завистта е лошо чувство, което "може да ни удави завинаги". 

"Ние много се обичаме. Аз си давам сметка, че това е един от най-близките ми приятели, защото не е завистлив."

Песента "Да започнем отначало" във филма е първият дует на Орлин Горанов с Орлин Павлов.

Парчето е по нов аранжимент на водещия на "Гласът на България" Иван Тишев. Според Башар Рахал то е точно в десетката и показва максимално близо стила на филма. 

След турне в България, филмът ще бъде представен и в различни страни на Европа. 

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.