Карин Околие не успя да спечели „Survivor: Скритият идол“, но въпреки това остана една от най-запомнящите се участнички в предаването. Тя беше гост в петъчната рубрика на Зейнеб Маджурова по bTV.

Карин сподели, че е влюбена от две години, а времето, в което е била далеч от любимия си заради „Survivor“, не се е отразило негативно на връзката ѝ.

„Два месеца далеч от някого не е толкова много време, поне за мен“, сподели Карин. „Аз съм била по толкова лагери и толкова далеч от близките си хора, че това не ми се стори толкова фатално.“

За Карин предаването е завършило „на два етапа“ – веднъж, когато е напуснала екзотичния остров, където се снимаше предаването и втори път, когато го е гледала по телевизията. Тя е била изненадана колко много неща, случили се там, така и не са намерили място на екрана.

„Много от нещата не се виждат, защото няма как“, сподели Карин. „Това беше малко като изненада, защото си мислим, че всичко ще е представено така, както се случва. А всъщност това е телевизионно шоу. Имаше го и елемента на изненада, защото не съм видяла и доста от нещата, които са се случвали около мен и зад гърба ми.“

Според Карин голяма роля за това да не спечели играе и липсата на стратегия от нейна страна. От стратегическа гледна точка тя оценява играта си като слаба.

„Кандидатствах в последния момент и нямах достатъчно време, за да се подготвя стратегически“, разкри тя. „Да изгледам достатъчно сезони и да вникна по-дълбоко в играта. Видяхме, че се оценява изключително много стратегическата игра в този сезон.“

В предаването Карин разкри, че цветът на кожата ѝ понякога е бил проблем в живота ѝ. Тя е от смесен българо-нигерийски брак. „Много исках да ида на място, където има други цветнокожи хора, за да видя, че не съм единствената и абсолютно съм нормална“, сподели тя в емоционално видео от Острова на изкуплението, което може да видите тук:

Пред Зейнеб тя сподели, че това ѝ се е случвало предимно в миналото, но продължава и до днес. Тя се е научила да се адаптира.

„Както навсякъде има такива и такива хора – просто трябва да го приемеш, да се адаптираш и да разбереш, че проблемът не е в теб.“

Един от най-важните хора за нея е баба ѝ. Това е жената, която най-много се е грижила за нея и на която Карин е можела да сподели какво я тревожи.

До пандемията Карин е лекоатлет и е бягала 100 метра за 11 секунди и 82 стотни. Когато идва COVID обаче, спортистката не е сигурна кога пак ще може да се състезава и започва да води подкаст и открива, че това много ѝ харесва.