Музикална авантюра на Йонислав Йотов-Тото и Веселин Дулев-Дули е вече факт.

Пред Натали Трифонова в COOLt Тото и Дули разказаха за новата си дуетана песен. За тях това е съвсем нов проект и дори е щяло да е самостоятелно парче на Дули, той тъкмо записвал в студио, когато Тото го чул и му предложил да се включи.

"Мамбата е за жените, мъжете не знаят за какво пеем" заяви Тото.

Дули досега е бил на всяко участие на "Скандал" като подгряващ и част от екипа им, но никога не са правили нищо заедно. Винаги са искали да имат обща песен, понеже се познават от близо 15 години, но просто не е дошъл момента за съвместната им работа.

"Хората казват "не работи с приятели и роднини ще се скарате", а вие, ако ще се карате к'ви приятели сте, бе?" заяви смело Тото, като разказа как за толкова години никога и не се карал със своя партньор от "Скандау", Лъчо.

Първоначално са пуснали промо в социалните мрежи с много готини жени, които "уж" трябвало да участват в клипа. Но това не били реалните снимки на видеото, а просто проверка да видят настроенията на публиката. Заснемането на клипа е планирано в последствие.

"Не е само пеене, важно е да имаш присъствие на сцената, защото за мен това не е работа, а удоволствие, ако за това се будиш сутрин, това е твоето", сподели Дули.

Подготвят концерт в Лондон на 1 октомври, не искат в да е в България заради COVID мерките и твърдят, че само в Кралството е подходящо за тях.

"Нашите концерти не стават от 7 до 11, ние сме след това, не искаме да имаме седящи на наш концерт", обясниха певците.