Специален гост в студиото на "Тази събота" на днешния празничен Ивановден - тя е кълбо от енергия, професионализъм и женственост. Музиката и владее сърцата на публиката дълги години, тя е певицата на народа - Ивана!

"Ако се случи на Ивановден да съм на работа, става истински празник в заведението", каза Ивана.

"Тази година събирам приятели - с музика, с оркестър, с диджеи. Ще бъде парти като парти", сподели певицата.

"Зад името Ивана стои екип от хора и приятели, с които направихме песните през годините – това е по отношение на музиката", заяви тя.

"Това, което ме отличава – макар и да прозвучи нескромно – е морал", каза Ивана.

"Не бързай да изпреварваш времето и намери време и ти да си щастлива" - това е съветът, който певицата би дала на прохождащата Ивана, която се отправила към голямата сцена.

"Сцената основно дава. Това, което получаваш на сцената, е като афродизиак. Тези аплодисменти, това одобрение от публиката, тази еуфория, която те държи с дни наред – това нищо не може да ти го даде. Това и добрият секс не може да ти го даде, както сме си говорили с други артисти", заяви тя.

"Отговорност и самодисциплина – там е безупречна. Но нейното „не“ е категорично. Тя умее да си пази своето пространство и не се прехабява за другите и да си живее живота на другите, а собствения", сподели Ивана на какво се възхищава у дъщеря си.

Вижте какво още сподели Ивана във видеото най-горе.