Старша сестра Таня Цветанова и д-р Стефан Овнарски се запознават в "Пирогов", а пет години по-късно една операция ще остане завинаги в спомените им. Кога ще е сватбата? Вижте какво споделиха двамата по време на гостуването си в предаването "Тази събота и неделя". 

"Всичко се случи на входа на операционната, като той падна на колене и ми поиска ръката", каза Таня Цветанова.

"По един наичн го бяхме планирали, но е случи различно. Всичко се случи преди самата операция. Болният изобщо още ня беше влязъл в операционната. Той беше в толкова тежко състояние, че нямаше как да знае какво се случва. Операцията беше животоспасяваща", каза д-р Стефан Овнарски.

"Повечето от колегите не знаеха. Зарaдваха се и ни поздравиха", допълва Цветанова.

"Запознахме се в операционната на "Пирогов" по време на операция. Оттогава пламна искрата между нас. Това се случи преди пет години и оттогава сме заедно", сподели Таня.

"В "Пирогов" медицинският персонал може би отнесе едни от най-тежките удари на всичките вълни на COVID-19 пандемията. И болницата, и персоналът се справиха повече от отлично с предизвикателството", коментира д-р Овнарски.

"Липсваха ни кината. Обичаме да гледаме филми", споделя той какво най-много е им липсвало в свободното време по време на пандемията.

Кога и къде ще е сватбата?

"Все още не сме го решили, но мислим по въпроса. Мисли да е в Благоевград", каза Цветанова.

"Вълнението и емоцията все още не са ни уравновесили, за да вземем това решение", допълва той.

"Не съм имал време да й благодаря, че винаги е била до мен. Леките моменти лесно се споделят, но в тежките винаги е хубаво да имам до кого да се опреш и тя винаги е била до мен", сподели д-р Овнарски.

Вижте какво още споделиха двамата във видеото в сайта на bTV Новините.