Най-пъстрият, забавен и невероятен сезон на "България търси талант" започва тази вечер в 20 ч. по bTV. Изумителен талант с рекорд на Гинес, папагал, който кара колело, и вдъхновяващи деца ще поднесат едно нереално шоу още в първия епизод на шоуто.

"Наистина с нетърпение очакваме старта на новия сезон на "България търси талант", защото веднъж сме изживели емоцията, виждайки цялото това нещо и сега, когато то е синтезирано и е концентрирано в един епизод, нямаме търпение" – призна Славена Вътова в "Тази събота и неделя".

"Мислехме си, че пандемията може да откаже желаещите да се явят на кастингите за шоуто, но не стана така. Даже тази година имаме участници от Япония. Японците имат зверски интерес към "България търси талант". Зрителите ще видят. Ние сме бъкани с японци", разкри Катето Евро.

Ицо Захарта допълни, че ако е имало хора, които са се отказали от участието в шоуто заради пандемията, са били "тези, които така или иначе изпитваме неудобство да ги гледаме".

Той обясни и защо членовете на журито „летят“ в рекламния постер на шоуто.

„Това беше един от критериите за избор на журито. Другите кандидати отпаднаха, защото имаха качества, но не могат да летят“ – пошегува се музикантът.

„В шоуто се явяват два типа хора. Едните са безспорно талантливи, но правят добре познати неща – например да пеят или танцуват. По-интересни са ми другите участници, при които самият талант е изненада. Не си предполагал, че има такава дарба“ – сподели Ицо Хазарта.

Целия разговор можете да чуете във видеото горе.