Победителката от "Фермата" Ваня прави сутрешните си тренировки в снега.

21 лицеви опори при температура около нулата не са никакъв проблем за нея, показва тя в "Тази сутрин". С усмивка Хепи Ванче скача в снега, за да ги направи. Тя е по къси панталонки и спортно потниче. 

"Усеща се като -15. - споделя тя, което не спира ентусиазма й. - Деца, не правете това вкъщи!" 

Нейна запазена марка за лицевите опори. 11 от тях прави по бански и на круиз в Антарктика, когато навън завалял сняг. Признава обаче, че след това се е порадвала на горещото джакузи. 

Според нея всичко е до вътрешна нагласа.

"Висенето 3 часа на греда на финала на "Фермата" също не беше нормално. Но го направихме. Всичко е в главата на човек." 

Хепи Ванче не планира как ще протекат точно тренировките й. Каквото й хрумне, го прави на момента. Това я прави щастлива и я зарежда: "Денят ще бъде супер прекрасен!"

Признава, че й липват океанът, морето, лодските и вече "едва издържа" липсата на пътешествия. 

Засега поне не спира да обикаля различни места из България. Последната й екстремна изява била в родопското село Солища. 

"Бяхме на рожден ден в Родопите. Нямаше сняг, но хората си бяха взели сноуборди. На следващия ден натрупа сняг почти до коленете и аз със своя щурав ум реших да направя контрастна снимка - аз на борд, но по бански."

Хепи Ванче е запален пътешественик, не само заради професията си на стюардеса на лодка. Победителката във "Фермата" просто харесва да опознава нови дестинации и е твърде енергична, за да стои на едно място. Организира екскурзиите си така, че да са ниско бюджетни, дори и да са далеч.

"В "Клуба на пътешественика" разказвам за местата, на които съм била. Преди правехме истински сбирки. В кино "Влайков" сме се събирали по 120 човека пътешстеници. Заради  мерките за коронавирус сега разказват тези неща онлайн."

Направила е видеа за Френска Полинезия, Патагония, Великденските острови, Антарктика и други."  

"Фермата" ме спаси, защото това беше своеобразно 3-месечно пътешествие за мен. Беше едно от най-хубавите ми приключения. Мъчно ми е!" 

За да нахрани глада си за пътешествия, сега мечтае да се включи в ново риалити или да посети Нова Зеландия и Австралия. Тези страни й били много "на сърце".  

Цялото предаване "Тази сутрин" гледайте на btvplus.bg