Репортер на „Преди обед“ гостува в дома на Евгения Джаферович, за да си поговорят за изминалото лято, сутрешния режим и как се чувства една майка на две деца, която отново има плочки на корема. Ето какво сподели бившата плувкиня, която през миналата година се подложи на абдоминопластика, а този март и на липосукция:

Денят започва с чаша топла вода с лимон. След това пия хубаво кафе и приготвям закуска за децата. От години пия кафето без захар. Слагам мляко, но се опитвам и него да премахна.

Тренирам сутрин, защото това зарежда с енергия за целия ден. Някои питат: ама не се ли уморяваш? Не, тренировката дава тонус.

Заради двете раждания няколко години не можех да сложа бански от две части, но вече мога! Тази година се подложих на модерен вид липосукция, при която няма йо-йо ефект. Сега, шест месеца след процедурата, е максималният резултат от нея, като оттук нататък вече зависи от мен да поддържам формата.

Не е много женствено една дама да има плочки на корема, но пък най-накрая върнах тялото във формата си преди децата. От времето, когато бях спортист.

Въпрос на личен избор е и никой не трябва да съди другите. Била съм щастлива и в най-дебелия си период, и в най-слабия си.

В целия материал можете да видите 8-месечната котка на семейството и разказът на Евгения и дъщеричката й Лея за лятото в Дубровник, красивия остров Вис и аквапарковете.