Планирали сме почивка в Хърватия на остров Вис, макар че засега не е ясно дали ще ни пуснат и как ще се променя ситуацията. Не ни е страх да пътуваме. Но сме планирали всички места да са доста усамотени, за да сме сигурни. Любими дестинации: Сараево – Адриатика – Загреб“ – сподели Евгения Джаферович пред LadyZone в края на юни 2020 г.

45 дни по-късно виждаме, че планът е изпълнен повече от успешно. Ваня и Евгения Джаферович публикуваха в социалните мрежи чудесни снимки от почивката си в родината на 37-годишния бивш футболист и участник в риалити формата „Сървайвър“.

Семейството посети плаж Стинива на остров Вис, който в онлайн гласуване бе определен за най-красив плаж в Европа.

„Според мен напълно заслужено!“ – коментира бившата плувкиня Евгения.

Припомняме, че на приказния остров Вис бе заснет филмът с Мерил Стрийп, Пиърс Броснан и Шер „Mamma Mia: Отново заедно“ (2018).

Ваня и Евгения посетиха също Дубровник, наричан „Перлата на Адриатика“, както и столицата на Хърватия – Загреб, като с чувство за хумор озаглавиха снимката от там „Семейство Адамс в Загреб“.

Бившият играч на „Берое“ пък написа към една от снимките си „Тони Монтана в Хърватска“, визирайки татуировката на рамото си. На нея Ал Пачино е изобразен като героя му Тони Монтана от „Белязаният“ – култовото криминале на Брайън Де Палма от 1983 г.

„Ние сме приятели на първо място. За мен той е, както са майка ми и баща ми. Не го приемам като човек, дошъл по-късно в живота ми. Не си представям и минута без него“ – казва Евгения за Ваня пред LadyZone. Интервюто с нея можете да си припомните тук: