Актрисата от филма „Завръщане“ и сериала на bTV „Съни бийч“ – Евелин Костова, е бременна в шестия месец. Тя гостува в предаването „Тази събота и неделя“ заедно със своя любим Михаил Петров. Ето какво споделиха двамата актьори.

Евелин Костова:
Когато се видяхме за първи път пред 12 години, бях на 16. Изчаках да стана на 19, да узрея (смях), и му казах „Вземи ме!“. Горе-долу така стана. Аз направих втората крачка... През всичките тези три години бях спокойна, че той е там и това е моят човек. Общуването ни е много добро, интересно ни е да сме заедно. Веднага разбираш, че искаш да имаш дете с този човек.

Детето беше планирано. Известно време се притеснявах да не изпусна някой ангажимент в работата, но осъзнах, че винаги ще има премиери в театъра, филми, така че детето не трябва да се отлага.

Усещах, че съм бременна и си направих тест, но беше отрицателен. Реших, че си въобразявам. Пет дни по-късно играехме „Тартюф“ в театъра. Бяхме с Меглена Караламбова в гримьорната и се оказа, че не мога да си закопчея една пола. Тя попита „Да не си бременна?“ и цяла нощ думите й не ми излязоха от главата. Сутринта събудих Мишо и му казах да купи още един тест.

Винаги се омазвам в такива моменти и не можах да го изненадам (смях). Стана толкова тъпо... Знаем пола на детето – момиче ще е.

Ходя на лекар сама заради пандемията и се опитвам да запомня всичко, за да му разкажа след това.

Михаил Петров:
Засега няма да правим сватба. Да видим колко точки ще дадат за детска градина, ако има сватба, и тогава ще решим (смях).

Целия разговор можете да видите тук.