Снощи в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ гостуваха Любен Дилов-син и актрисата Евелин Костова, която изпълнява една от главните роли в сериала „Съни бийч“. Ето част от най-интересните диалози в студиото.

Евелин Костова:
Реакциите за сериала са много добри. Най-приятно е, че много колеги ми писаха. Не мога да издавам какво се случва в сериала, затова ще кажа, че моята героиня Ивон попада на кръстопът и трябва да вземе едни решения. Ивон е много яка, тя е пич. Няма си гадже, но аз имам в реалния живот. Оказа се, че ми е пети братовчед. Това го откри моят дядо, който проучваше родословното ни дърво. Смяхме се, когато разбрахме...

Любен Дилов-син:
В самото начало и аз работих по сериала. Мога да ви уверя, че с всеки следващ епизод става все по-добър.

Снимка: Олег Попов

Евелин Костова към водещия:
Гледам шоуто и виждам, че доста се шегуваш с моя роден град Перник.

Любен Дилов-син:
Между другото, там има убийствено красиви жени. Може би само в Стара Загора има по-красиви. Познавам много добре Перник, може би най-много вицове за града аз съм написал, но това е, защото само една перничанка ми е пуснала (смях). Ще ви кажа един от любимите ми вицове: Подобно на Брюксел и Перник има статуя на пишкащо в шадраван момченце, но разликата е, че след това момченцето си отива вкъщи.

Николаос Цитиридис:
Шегувам се с Перник, защото в телевизията не можем да говорим толкова свободно за секс.

Любен Дилов-син:
Да, Перник е новият секс... При нас, в Playboy, върви един конкурс „Кои са най-необичайните думи, които сте чували след секс?“. Получихме писмо, в което читател споделя, че след секс е чувал „Да видим сега ще продължаваш ли да крадеш компоти!“.

Снимка: Олег Попов

Целия разговор можете да видите тук: