"Сега се занимавам с космоенергетика. Но винаги ще бъда актриса" - казва Елена Калевска в "Шоуто на Николаос Цитиридис".  

Космоенергетика е метод, възникнал преди 400 години в Индия, разработен от руснаци. По думите на актрисата с този метод може да се подпомага лечението на хора, растения и животни. 

 

"Всъщност аз дълго време бях пациент. След това проявих желание да се занимавам като космоенергет и да помагам на други хора. Това става чрез сеанси. Имам кабинет и ги извършвам пряко върху хората."

Актрисата споделя, че работи с биолокация и в сеансите използва ръцете си. 

Промяната у себе си обяснява с това, че "човек никога не знае плановете на Господ". 
Тя обаче не обвързва понятието "Господ" с религията.

"Дали е Господ, или висши сили, висш разум или вселена. Това е нещо, което стои над нас и ни направлява."

Тя сподели по-подробно и как протичат сеансите при нея.

Човекът, който търси нейната помощ, стои прав в кабинета й, а чрез ръцете си тя изчиства неговите енергийни канали. 

"Космоенергетът всъщност е проводник. Чрез ръцете си аз изчиствам неговите енергийни центрове. Получава се дълбоко изчистване, от друга страна навълване и защита."

На хората, които не вярват или мислят, че това е шарлатанщина, би казала следното:

"Не трябва да убеждаваме никого в нищо. Ние хората се разделяме според разширението на съзнанието. Има такива с по-разширено съзнание, които виждат повече от общата картина. Има и такива, които виждат само донякъде, те имат таван. Аз дори да им обясня, ако те не са склонни да приемат, те няма да ми повярват и ще се подиграват. А аз нямам за цел да ги убеждавам. Хората трябва да следват своето собствено развитие. Аз никого не карам насила. Хората сами ме намират."

И допълва още: "Има хора, които ще ме усетят на енергийно ниво и ще ме потърсят. Аз знам, че има такива хора. Има хора и които ще си кажат "Тази е луда!" Тя говори глупости. Не си правя илюзии. Достатъчно смела съм да изляза публично и да заявя какво правя."

В това ново направление от живота и развитието си тя избира да е с името Елена Калевска. 

"Моето истинско име е Елена. Хората ме познаваха като публична личност с името Елен Колева. Но то  обикаляше жълтата преса. А аз исках да тръгна начисто в това направление".

Всъщност в личната й карта името й остава непроменено. Но самата тя вярва най-вече във вибрациите на името. Вярва и че пандемията има добри страни. 

"Сега е моментът всички ние да разберем и да открием вътрешните си ресурси. Ти можеш да бъдеш затворник във физическия смисъл на думата. Но никой не може да те направи затворник вътре в теб самия. Понеже сме затворени отвън, можем да наблегнем на този ресурс вътре в нас. Сега е моментът на духа! Повече хора могат да намерят себе си в различни практики. Няма на какво друго да се опрем, освен на себе си."

"Шоуто на Николаос Цитиридис" гледайте на btvplus.bg