Броени дни преди началото на един от най-гледаните телевизионни формати в българския ефир хиляди дами тръпнат в очакване да опознаят новия най-желан ерген от малкия екран. Пианистът Евгени Генчев, който запленява не само с красотата си, но и с музикалния си талант, скоро ще се превърне в един от най-обсъжданите мъже в България.

Снимка: bTV Media Group

Въпреки че за повечето от нас той е все още забулен в мистерия, новият покорител на женски сърца е разгърнал тайните на своето пред изключително близкия си приятел – Симон Тръпчески. Симон е един от най-известните пианисти в Северна Македония, лично отличен от крал Чарлз III с "Награда за млад изпълнител" през 2003 година.

„С Евгени се запознахме на семинарите в Охрид при моя професор в Македония. Той обучаваше една група от ученици от музикалното училище "Добрин Петков" в Пловдив. И така по най-спонтанен начин се създаде едно много хубаво човешко приятелство. Той, разбира се, е доста по-млад от мен. Още като дете беше не само хубав, но и много мил, много възпитан. Сещам се, че идваше с майка си на семинарите в Охрид и беше едно тихо, но съдържателно дете“ – сподели Симон Тръпчески в „Преди обед“ по bTV.

„Евгени наистина разви една много дълбока и емоционална интелигентност чрез музиката. Разбира се, това се дължи и на възпитанието у дома от семейството, и на образованието в България и чужбина. Мисля, че това му е помогнало при начина на мислене, при маниерите на поведение. Той е искрен човек“ – допълни Симон.

Той призна, че между двамата няма професионална конкуренция, а взаимна помощ. Симон е убеден, че Евгени ще се справи чудесно в ролята на най-желан мъж в България.

„Този негов външен вид е резултат и от неговата вътрешна красота и мисля, че неговата зряла личност много допринася за всичко това. Вярвам, че той ще се представи отлично и че публиката в България, особено женската, ще успее по правилен начин да го оцени и възприеме като цялостна и завършена личност“ – обобщи Симон Тръпчески.