Новините около Димитър Караиванов от петия сезон на "Фермата" са все добри. Той развива успешен бизнес в IT сектора, ожени се за дамата на сърцето си, на която предложи брак в приключенското риалити и вече са трима.

Димитър не скрива радостта си от случващото му се и споделя, че има нужда от повече спокойствие. Намираме го в Димитровград, близо до родителите и на двамата с Ваня.

„Вече на 38 години станах. Имам нужда от малко повече спокойствие, както и Ваня. Да отглеждаш дете в София е сложна задача, особено когато няма кой да ти помогне“ - каза Димитър. „Ние всъщност за това избрахме Димитровград, защото сме по-близо до моите родители, по-близо до нейните родители.“

Ваня от своя страна споделя, че новородената им дъщеря Ахинора много е променила живота им. „Смятам, че сме станали много по-отговорни, откакто я имаме, и мислим нещата по доста по-различен начин“, споделя тя. 

Ахинора е само на 40 дни, но Димитър вече има планове за бъдещето - "задължително трява да стигнем до три деца“.

Димитър и Ваня не са били привърженици на брака, но сключват такъв малко след излизането на Митко от „Фермата 5“. Споделят, че искат да направят сватба, но когато отмине пандемията.

Емблематичният участник във „Фермата“ се вълнува преди началото на новия сезон. Димитър смята, че „когато веднъж си изживял това нещо, то оставя белег в мозъка ти по някакъв начин и се превързваш емоционално". Допълва, че във „Фермата“ "се радваш с хората, които са вътре, и страдаш с тях, въпреки че не ги познаваш въобще".

Незабравимите моменти, които Димитър Караиванов има във „Фермата 5“, са битките, приятелствата, несгодите, смехът, всичко вътре беше страшно прекрасно. Митко казва, че няма как да не спомене „Великолепната петорка“ – последните петима мъже, останали в петия сезон на „Фермата“:

Сами, Митко Калайджиев, Станислав, Краси, аз – това си останаха за мен приятели за цял живот“.

За конфликта си с Ивайло Шопски, казва, че му се е извинил след риалитито, „не сме си стиснали ръцете, но не мога да кажа, че сме врагове в момента, така че смятам, че сме окей в момента.

Посланието на Димитър към новите участници във „Фермата“ е да бъдат себе си. „Ако човек играе роля, това ще проличи. Така че, моят съвет е да бъдат истински, каквито и да са.“