Само преди ден певецът Дичо и половинката му Карина обявиха в социалние мрежи, че са в очакване на второ дете. Двамата с 5-годишната им дъщеря Ариел гостуваха виртуално в предаването „Преди обед“, за да потвърдят новината и за да обявят пола на бебето в ефир – отново момиченце.

„Аз понеже явно съм художник, ще си имаме сестриче“, заяви Дичо, допълвайки „Хубаво е в крайна сметка, че ще имам пак дъщеричка, защото ще е по-лесно да си седят двете заедно, каката винаги ще иска да има сестричка, това е ясно.“

Двамата разбират, че ще си имат още едно дете, след като Карина се върнала от пътуване до Банско и споделила, че й се повръща и се чувства зле и пратила Дичо до аптеката за тест за бременност.

„И така разбрахме, че пак ще имаме дете“, сподели певецът в ефира на bTV. Половинката му Карина се включи, за да отговори на въпрос как се чувства малката Ариел, която скоро ще стане кака, а преди дни навърши 5 годинки.

„Тя е щастлива естествено, защото да си кака е титла и ще я носи с гордост.“

В момента Карина е в напреднала бременност, защото за щастливата новина родителите разбрали преди 6 месеца. Това, че е бременна я прави още по-предпазлива и притеснена предвид коронавируса.

„Аз допреди 2 седмици го карах много смело. Даже предприемах дълги пътувания с корем. Обаче вече наистина усещам, че нещата са сериозни. И стоим вкъщи, пазим я – в крайна сметка идеята на карантината е да е спазиме всички. Цялото общество сме един организъм и в крайна сметка трябва всички да сме единни, за да има смисъл и полза.“

„Между другото аз съм два пъти по-голяма паника от Каринчето и съм готов нея да я пратя до магазина, отколкото аз да отида, но ходя все още“, пошегува се музикантът в отговор на върпос дали той ходи до магазина да пазарува.

Вижте във видеото и с каква песен Дичо поздрави целия български народ и му пожела лека карантина.