Водещата на „Тази събота и неделя“ Диана Любенова гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис" , където сподели впечатления от срещите си с някои от най-известните холивудски звезди.

Винаги се притеснявам и вълнувам преди срещата с някоя звезда. Готвя се, като чета, гледам филми... Когато си добре подготвен и имаш чувството, че знаеш всичко за човека, нещата се получават.

С Морган Фрийман съм имала няколко лични разговора. Снимала съм с него във филм. Взех от него интервю в Лондон, докато снимаше там. Първата ни среща на живо беше в Бояна, гледах го как снима с Джон Кюсак. Изобщо не се познавахме, но след сцената той ме попита „Как беше?“.

Снимка: bTV Media Group

Салма Хайек беше първата звезда, която интервюирах за bTV. Един час преди интервюто ми каза, че не се чувства добре. На следващия ден говорихме цял час! Разходих я из целия й живот. Накрая ми каза „Много се уморих“. Тогава имаше световно по футбол и дори погледахме мач заедно.

Джерард Бътлър мога да го нарека Джери (смее се), защото няколко пъти сме се виждали.

Снимка: bTV Media Group

Обръсването на главата навремето беше един бунт. Исках да покажа, че мога да ритам срещу всичко. Да покажа, че не ми пука как изглеждам.

Тук можете да изгледате цялото гостуване, в края на което Николаос накара Диана Любенова да бърка в черна кутия, в която бе поставен ананас. Водещата изпита ужас от досега с непознат предмет, а след като видя, че става въпрос за плод, възкликна „Ужас! Кифла!“.

Ще видите и как Николаос Цитиридис пипа агнешка главичка и живи червеи. 

Снимка: btvnovinite.bg