Тази събота (26 октомври) от 17:00 ч. в "Животът по действителен случай" зрителите на bTV ще се срещнат с актрисата, която събаря стени и променя животи – неподражаемата Десислава Тенекеджиева. Ще чуем неизказани досега лични преживявания от най-тежките моменти на Деси – тя е само на 27, когато смъртта отнема любимия ѝ мъж и учител и актрисата остава сама с малкото им дете.

Ще разберем как се е задържала на повърхността на морето от мъка и как е запазила себе си в дългите години на самота и трудности. Освен всички лични битки, Деси успява да се бори и за другите – тя е двигател на куп благотворителни събития и акции, за които ще сподели подробности в студиото пред водещата Александра Сърчаджиева.

Ще разберем и откъде тръгва връзката ѝ с диригента Йордан Камджалов, а така също ще чуем каква е цената на това да направиш филм със световни звезди и какво да очакваме от премиерата на лентата „Дяволски игри“.

В рубриката „Моето нова Аз“ зрителите ще проследят драматичната история на Елена. Тя е майка на две деца, но губи единия си син след зловещ пътен инцидент с мотоциклет. Животът ѝ и до този момент не е бил никак лек, но тогава се преобръща на 180 градуса и дните ѝ стават безсмислени.

 

След дълги години на мъка и лутане, Елена, с подкрепата на приятелка, събира кураж и решава да се обърне за помощ към екипа на предаването. Какво ще направят за нея лекарите и ще се върне ли усмивката ѝ на изстрадалото ѝ лице, ще узнаем в събота (26 октомври) от 17:00 ч. по bTV.

Класацията „Топ 10“ тази седмица е посветена на звездите, които се изявяват в ново амплоа – от певци, артисти и знаменитости, те станаха учители по невидими дисциплини, впускайки се в новото модерно занимание, наречено „коучинг“. Кои са 10-те най-популярни и успели звездни коучове в България, ще представи водещият на рубриката Филип Буков, а от компетентните коментатори ще разберем как се отразява новото занимание на самите звезди и техните духовни клиенти.

Не пропускайте „Животът по действителен случай“ – в събота (26 октомври) от 17:00 по bTV!

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK