Деян Донков гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Водещият му показа на т.нар. Цититрон снимки на устни, като актьорът трябваше да познае на кого са те. Ето най-важното от забавния разговор.

Деян Донков:
Може ли да говориш по-силно, защото имам отит от морската вода. Това всъщност си има и хубава страна, защото антибиотиците те спират от някои пороци.

Лятото беше пълно с емоции. Бяхме на Карадере и се спуснахме с алинисти в Черната дупка, откъдето идва името на местността.

Николаос:
Твърдиш, че завършекът на всеки сценичен образ е да намериш смеха му. Вярно ли е, че си гонил шумна група от ресторант със смеха си?

Деян Донков:
Да. Христо беше бебе и спеше, а в близкия ресторант след 22 ч. хората продължаваха да бъдат доста шумни. Излязох на балкона и започнах да си репетирам смеховете. След първия смях в заведението станаха по-обрани, но все пак продължиха купона. Продължих с моите смехове и след 10 минути дойдоха пет таксита и ресторантът се опразни.

По какъв повод се целувахте с Филип Аврамов?
Ох, това беше тежко целуване (смях). В НАТФИЗ ни преподаваше проф. Енчо Халачев, лека му пръст. С Филип играехме в една пиеса гей двойка, като той е болен от СПИН. Професорът каза, че иска целувки с език: Да ви видя какви актьори сте!

Целия разговор можете да видите тук.