Даяна Ханджиева стана една от най-обсъжданите жени в този сезон на „Фермата“. В предаването „Тази събота и неделя“ тя говори за силните емоции и сложните отношения с Йордан и Петър.

"Все още съм усмихната. Преживях нещо уникално и този спомен никой не може да ми го вземе. Във "Фермата" успях да забравя проблемите си. Съсредоточих се в настоящето и в това да бъда там, да изключа външния свят изцяло. Наистина да забравя всички неща, които са ме наранявали. И да живея за мига!" – сподели Даяна.

Тя не е очаквала да има чак такива емоции. Искала е просто да получи нови умения и да се запознае с нови хора. Щастлива е, че във „Фермата“ е била сред прекрасни хора.

Отношенията си с Йордан тя коментира така:
„Няма как да се обясни. Човек трябва да изпита такава силна духовна връзка. Вътре нещата са по-различни – намираш се в стресова среда, извън зоната си на комфорт, заобиколен си от камери. Имаш голяма нужда от близък човек. С Йордан имахме нужда един от друг. Бяхме си като успокоително и затова не влязохме в конфликти с другите. Бяхме като едно цяло и си сваляхме напрежението. Усещах по-специалното му внимание, но не се влюбих в него и това той го знае“.

Даяна призна, че напълно разбира годеницата му Камелия.

„Тя се опитва да си го върне. Нормално е, всяка жена би го направила... В Йордан виждах човека, който ме успокоява. Но няма как да го използвам, защото не той ми печели дуелите и имунитетите. Просто се подкрепяхме“ – поясни актрисата и допълни, че когато се намеси външният свят, вътре идилията се разваля. Били са нужни две седмици, за да възстановят с Йордан общуването си.

Даяна коментира и флирта с Петър.

„Два месеца виждах бариера от неговата страна, дори не съм се опитвала да я чупя. Той направи първата крачка, харесва ми като мъж и беше напълно логично да приема. Точно там стана драмата „Дързост и красота“. Петър ми предложи латино вечер, а това е моята любима музика. Освен това аз съм ратай, гладна съм и ми предлагат вечеря“ – разказа с усмивка звездата от сериала „Скъпи наследници“.

Тя допълни, че с Петър са се харесали на повърхностно ниво, липсвала е спойката като при Йордан.

„С Петър сякаш постоянно си мерехме егото. Това не са здравословни отношения, а флиртаджийски, които за едно предаване са окей, но навън с него не бих могла да продължа. Докато с Йордан ще направя всичко възможно отношенията ни навън да се запазят. Във „Фермата“ се разбрахме, че той може да раздели приятелството от любовта“ – обясни Даяна.

След прибирането си вкъщи тя е разказвала на родителите си до 3 часа през нощта какво е изживяла. Първата реакция на баща й била „Защо не спечели 100 000 лева?“, но, разбира се, най-важното за тях е, че вътре тя е била щастлива.

„Пак бих влязла във „Фермата“. Такива емоции и житейски уроци не са за изпускане. Бих променила единствено това да кажа на Йордан по-рано, че не съм влюбена, за да не стига той до кръстопът. Такова нещо ми се случи и във външния свят, изгубих приятел, но навън е лесно, а във „Фермата“ губиш почва под краката си. Може би действах малко егоистично със забавянето. Изпаднах в паника, че няма да има с кого да споделям, ако той се отдръпне. Яд ме е, че се наблегна толкова на любовната драма. Определено не сме се занимавали 24 часа с това. Хората гледат 1 час и смятат, че са видели всичко. Някои ми казват, че съм разделила България на две, но вътре действах според собствените си желания. Не се съдя за нищо. Бях свободна и щастлива вътре“ – призна Даяна.

Целия разговор можете да чуете във видеото горе.