Роби ли сме на гените си? Дали само ДНК определя кои сме и какво постигаме, или силата на ежедневните избори има по-голямо значение?! Отговорът на този въпрос зрителите ще научат във второто издание на новото предаване за проактивна здравна култура „Светът на здравето“ по bTV.

Водещата д-р Неделя Щонова ще представи научна концепция, която доказва, че успешно можем да променим „матрицата на наследствеността“. Как точно може да се случи това, предстои да разберем тази неделя (16 октомври) от 11:30 ч. само по bTV.

Доц. Пламен Попиванов и д-р Мария Николова, дм. ще разкрият колко вредна е захарта и как консумацията ѝ спомага за развитието на рак. Единствено в „Светът на здравето“ зрителите ще могат да проследят и пътя на раковите клетки в организма. Пред камерата на предаването ще застанат две жени и един мъж, успешно преборили диагнозата рак, за да разкажат за тежкия път и новия поглед към живота след това.

Специалният гост в „Светът на здравето“ тази седмица д-р Росица Кръстева, председател на „Онкологично Общество България“ и един от водещите специалисти по медицинска онкология у нас, ще постави ново разбиране по отношение същността, прогнозата и профилактиката на раковите заболявания.

Не пропускайте „Светът на здравето“ с д-р Неделя Щонова – тази неделя (16 октомври) от 11:30 ч. само по bTV!