Малко са предаванията в българския ефир, които празнуват осем години рожден ден! А най-голяма заслуга за това имат Петя Дикова, продуцентът Емо Дилчев и Поли Гергушева.  

COOLt празнува с много настроение и специални гости. За повода лъчезарната Натали Трифонова си имаше необикновен ко-водещ: Давид Тошев, който е почти на пет годинки. 

За празника се присъедини група "Бон-Бон", която тази година ще отбележи 25 години от създаването си с пет концерта. Сладурите поздравиха предаването със "Споделена обич" и "Оранжева песен". 

Сред специалните гости бяха цигуларката Диана Чаушева, носител на много международни награди, и Свилен Ноев - вокалистът на "Остава". 

Свилен разказа за добрата кауза на "SOS Детски селища", която стои зад песента "Великан", както и за малкия си син, който тръгва по неговите стъпки в музикалната кариера. 

А за празничното настроение се погрижи барманът Петър Божинов, носител на много международни награди, който показа иновативни безалкохолни и малкоалкохолни коктейли. В рецептата присъстваха интересни декорации от сушени сладки чушки и любопитни комбинации от вкусове. 

COOLt не пренебрегна и празничната торта, която беше необикновена и нарисувана върху... кафе. Гост бе и креативният бариста Владимир Стоев. Той рисува невероятни изображения върху кафе и мляко, а някои от тях не останаха незабелязани от международните медии, които посветиха статия за неговата напитка с лика на известния футболист Лионел Меси.

За предаването, баристата сътвори специални напитки от какао и кафе за всички гости и екипа на COOLt със съдействието на "Спетема".  

Вижте повече във видеото най-горе!