Емоционалното изпълнение между Борис Христов и Георги Костадинов по време на първите вокалн двубои в "Гласът на България" са нещо, за което и треньори, и публика ще говорят дълго време.

В предаването "Тази сутрин" победителят от този сблъсък - Борис Христов, призна, че всъщност е бил и болен, и много изморен по време на битката.

"Бях болен и бях и много изморен, тъй като професионално се занимавам и с фотография и бях ангажиран със снимки на едно събитие извън София", каза той, като допълни, че в деня преди битката е спал само три часа.

"При състезанията адреналинът винаги помага и може би точно това се случи на самата битка. Сутринта преди нея нямах глас", разказа още Борис.

Фотографът и музикант каза още, че със Георги са станали приятели, намерили са много общи неща, които ги свързват, включително факта, че са работили като музиканти на едни и същи места в чужбина.

"Намирам Жоро много близък до сърцето си", заяви Борис.

"Много често съм раздвоен в кое да вярвам в съдбата или в това, че човек кове съдбата си благодарение към енергията, която отправя към света", допълни участникът в "Гласът на България".

Мечтата му е да бъде признат като музикант в родината: "Аз съм признат на местата, в които работя, но прибирайки се в България преставах да бъда музикант".