Певицата Белослава гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и сподели, че напролет й предстои да издаде пети студиен албум, но преди това ще направи с Ицо Хазарта кратко турне в САЩ. Ето какво още каза тя пред водещия, който анонсира, че това са неговите 20 минути слава с Белослава:

„Много харесвам предишния ти гост – Китодар Тодоров. С него бяхме в един випуск в 133 СОУ „Александър Пушкин“. Не знаех, че е бил влюбен в мен, от теб го научавам (смях).

Подготвям и готварска книга. Заглавието ще е нещо от рода на „Сготвих, снимах и изядох“. Към храната изпитвам любов. Кулинарията е нещо невероятно, много обичам чревоугодниците! Даже сега, тръгвайки от вкъщи, направих телешко варено. Цялата миришех, добре че не пренесох тук миризмата. Много е важно телешкото да се готви в тенджера под налягане. И да има повече зеленчуци. После лимонче и настърган хрян, ако може пресен. За месото предпочитам телешки гърди, а не джоланче.“

В края на разговора Цитиридката (както Николаос Цитиридис сам се нарича понякога) сбъдна мечтата на Белослава, когато навърши 60, да стане радиоводещ.

„Камерата тогава вече няма да ме обича. Гравитацията е по-силна от нас“ – с тези думи Белослава разсмя цялата публика.

На масата на водещия се появи торта със свещи, изобразяващи числото 60, и Белослава започна да води предаване в импровизираното радио студио на „Цитиридис FM“.

Снимка: Олег Попов

По телефона в студиото звънна и първият радиослушател – Китодар Тодоров, който успешно влезе в ролята на психически нестабилен слушател, желаещ Белослава да го научи да пее по телефона.

Целия разговор можете да проследите във видеото горе.

Снимка: Олег Попов