Първият гост на предаването COOLt за 2021 г. беше певицата Белослава. Тя сподели със зрителите на bTV равносметката си за изминалата година и надеждите си за новата.

Белослава сподели, че и тя, като много други изпълнители, се е чувствала ужасно затворена вкъщи заради пандемията. Имало е моменти, когато се е питала дали това ще бъде животът ѝ оттук насетне.

Тя разкри, че невъзможността да се среща с почитателите си и да изпълнява песни пред публика ѝ се отразява зле и в творчески план. Когато е лишена от контакта с публиката, музата си отива.

Единственото положително, което Балослава намира в принудителната изолация е, че кризата около коронавируса учи хората да се смиряват и да бъдат благодарни за нещата, които имат. Специално за нея това е пътят към трансформацията, която е търсила през целия си живот и към която винаги се стреми.

Тя не е набожна и не се счита за суеверна, но вярва, че има сили, които контролират човешкия живот.

Един от най-големите хитове на Белослава е песента „Да“, което изпълнява с Графа. Песента е станала толкова голям хит, че двамата изпълнители редовно получават покани да пеят по сватби, тъй като много хора я избират за песен на първия си танц.

Това е било изненада за Графа, който е бил доста скептичен към текста, тъй като изглежда, че бракът става все по отмираща институция. Но според Белослава успехът на песента е доказателство, че колкото и мрачни да са времената и колкото и егоистично да е обществото, винаги ще има хора, които ще искат да си кажат „Да“.

Какво още каза изпълнителката може да чуете във видеото.