Най-новата песен на Галин и Преслава се казва "Бърза среща". Феновете му ще се насладят и на още едно ново парче - този път със Симона. Повече за музиката и любовта той разказва в COOLt...

"С оглед на текста и мелодията реших, че именно Преслава ще е най-подходяща за колаборация" - споделя той за избора си. 

Сам избира и хората, които ще се снимат в клипа: "Когато има актьорска игра, е важно да има химия между актьорите. Затова избрах точно тези."

Галин има и своя продуцентска компания, с която открива нови изпълнители: "Така се случва, че стигаме един до друг. Аз мисля, че когато нещо си е за тебе, то си идва в живота ти. Така се случва - намираме се."

Кое е за него в любовта също избира сам. Това е и причината да хвърли в публиката своя гривна, която му била подарък от приключила вече връзка. Искал да се отърве от енергията и спомените на вече отминалото. 

Признава, че в любовта самият той е отдаден. Когато е влюбен се раздава, но обича и да получава.

Всеотдаен съм и съм моногамен. Когато срещнеш човек и усетиш пеперудите в стомаха, всички маски падат!

Издава и че е ревнив, но не болезнено. Разбивали са му сърцето само веднъж - "Но както трябва!"

Силни са емоциите му и когато става дума за жанра, в който работи. Дразни се от коментарите срещу попфолк изпълнителите. 

"Не ми харесва да иронизират нашия жанр, защото той е най-слушаният в България. Не ми харесва да трупат рейтинг върху тази музика, а да я омаловажават" - категоричен е той. 

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.