Спомняте ли си най-щастливата коледа и най-хубавия подарък? За всеки тези неща са различни и докато едни се радват на материални неща, други предпочитат преживяванията с приятели и семейство. Журналистката от предаването „Преди обед“ по bTV Венета Георгиева се свърза с осем известни български лица, за да ги пита спомнят ли си най-хубавата Коледа в живота си.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Някои от тях, като рапъра Венци Венц, си спомнят с умиление коледите от детството. В неговия случай празникът често е включвал излизане с приятели и консумация на бира, но най-вълнуващото са били подаръците под елхата вкъщи.

Снимка: БГНЕС

За спортистката Станка Златева най-хубавите коледи са били тези от детството ѝ.

Въпросът се оказа много емоционален за Лара Златарева, която сподели, че най-хубавото в празника за нея е бил баща ѝ, който всяка Коледа се е преобличал като Дядо Мраз, а след това като дядо Коледа. За съжаление това ще е първата Коледа, в която баща ѝ го няма, но Лара е решена да остави лампичките да светят, за да си го спомня на празника.

Снимка: Цецо Мирчев

За много от звездите най-хубавите коледи също са свързани със семействата им. Христо Гърбов например посочи Коледата на 2016 г. за най-хубава, защото тогава се е родила внучката му Христина.

Снимка: instagram.com/inkfactorybg/

2016 г. е най-щастлива и за певицата Дара, която се гордее, че тогава е успяла да събере разделеното си семейство.

Снимка: instagram.com/krisiinguyen/

По същата причина 2017 г. е любимата Коледа на певеца Павел.

Единствено Николаос Цитиридис не успя да посочи любимата си Коледа.

Колкото до Коледните подаръци, Поли Генова може да посочи любимия си без проблеми - раждането на сина ѝ.

Във видеото може да чуете кои са любимите коледни подаръци на останалите звезди.