Актьорите Силвия Лулчева и Кирил Ефремов бяха в студиото на предаването COOLt по bTV, за да говорят повече за постановката си „Искам вашия мъж“, която играят на сцената на Сатиричния театър. Съвсем естествено темата се насочи към въпроса за любовта, изневярата и ревността и Кирил Аврамов направи шокиращо признание: „Когато още ходехме с жена ми, бяхме си гаджета, аз много се кефех, когато я харесваха или са я сваляли. Никога не съм я ревнувал и не знам какво е ревността.“

Въпросът за ревността беше повдигнат, тъй като в пиесата „Искам вашия мъж“ Силвия и Кирил играят женена двойка, при която идва по-млада жена с пари и предлага да купи съпруга. Пиесата засяга доста сериозни теми за любовта, брака и моногамията, въпреки предимно комичния тон.

Снимка: Елена Спасова, Сатиричен театър

Силвия Лулчева пък е в другата крайност. Тя сподели, че е човек, който силно обича и силно мрази и вярва, че колкото повече обичаш един човек, толкова по-трудно ти е да си затвориш очите за грешките му.

Силвия Лулчева и Кирил Ефремов обаче са на едно мнение, че съвременните технологии пречат на общуването. Според тях истинският контакт между хората все повече се губи.

Вижте във видеото какво още споделиха актьорите.