Тук можете да се насладите отново на 10 от най-романтичните мигове в "Ергенът".

1
В първия епизод на риалитито Виктор разговаря на четири очи с голяма част от всички 22 дами. Диалогът в градината с Людмила започна с този неин въпрос:

- Кое е любимото ти място?
- Малдивите.
- О, екзотично! А Италия?
- Не бих казал, че ми е любимо. Красива е, но не ме влече. Бил съм там като дете много пъти и може би затова нямам желание да ходя.
- Аз съм учила италиански, но нивото ми е колкото да разбера, когато някой ми казва, че съм красива… Всъщност това съм го чувала на доста езици.
- Как е на италиански целуни ме?
- Оф, да го кажа или…
- Не, извинявай! Не беше намек – поправи се Виктор.
- Така ли? Малко подвеждащо – разочарова се Людмила.

Продължението на този разговор вижте във видеото.

 

2
В първия епизод на „Ергенът“ само една дама получи роза с различен цвят. Така наречената „Роза от пръв поглед“ е за жената, която е оставила незабравимо първо впечатление у Виктор Стоянов. Той реши да я даде на 34-годишната Деница Дишкова.

„Деница е много специална жена. Начинът, по който говори, движенията й, усмивката й. Разговорът с нея е много лек и приятен“ – обясни избора си Виктор.

„Това е най-уникалното нещо, което можеше да ми се случи тази вечер“ – сподели щастливата Деница.

3
В трети епизод Ева Георгиева-EVA спечели конкурса за красота „Мис Бодрум“. Диалогът й с Виктор, довел до няколко страстни целувки, започна така.

- Много си красива и шармантна! Разкажи ми малко повече за конкурса, ох, преплетох си езика, извинявай!
- Жалко, че не го преплете с мен.
- Искаш ли?
- Да.
- Прекрасна си! Много си мила!
- Ти си фантастичен!
- Мога да кажа, че съм тук с Мис Бодрум.
- Тези дни си дадох сметка, че съм излизала само с момчета. А ти си мъж! И ми влияеш по съвсем различен начин. Нещо съвсем ново за мен… Влюбвам се. Какво ще стане, ако утре ме няма в това предаване.
- Няма да се влюбваш. Защо бързаш?