През годините SOLAR Summer затвърди реномето си на един от най-силните техно фестивали в България, като през това лято отново представи изключително силна селекция от световноизвестни диджеи, които напълниха с поклонници на електронната музика Cacao Beach Club през изминалите два уикенда. Тази седмица SOLAR Summer продължава с трети парти уикенд в компанията на Victor Calderone (11 август) и Chris Liebing (12 август). 

В петък зад пулта ще се качи Victor Calderone – артистът, когото последно видяхме миналата година по време на традиционното Halloween парти на YALTA CLUB. Постиженията му като продуцент и диджей са добре известни, но той разбира и оценява значението на непрекъснатото развитие. През годините американецът преоткри музикалния си стил и сега се изявява с по-тъмно техно звучене, каквото очакваме от него и по време на SOLAR Summer 2017. Заедно с него, хилядите гости на клуба ще чуят и Liubo Ursiny, с когото Calderone не дели сцена за първи път.

В събота партито продължава с посланика на иновативата техно музика Chris Liebing, който през годините не спира да експериментира с различни музикални стилове, но винаги остава верен на техното. Всички присъстващи могат да очакват вечер, лишена от комерсиално звучене. Liebing е любител на солидното дийп техно и точно такова ще звучи до изгрев слънце, като ще бъде подкрепен от откриващ сет на Philip Chernikov. 

Билети за SOLAR Summer могат да бъдат закупени от OMV, YALTA CLUB и на ЕVENTIM.BG