Традиционна класика, любима на всички, която освен леко предястие е и идеална гарнитура за всички рецепти с агнешко месо.

Съставки

  • 2 бр. Маруля
  • 1 бр. Краставица
  • 1 връзка Репичка
  • 1 връзка Пресен лук
  • 4 бр. Яйца
  • 1 връзка Магданоз
  • 1-2 шепи Зелени маслини

Начин на приготвяне

  • 1. Почистете и измийте зеленчуците. Подсушете ги добре.
  • 2. Накъсайте марулята в дълбока купа и прибавете нарязаните на кръгчета краставици, репички и зелен лук.
  • 3. Прибавете нарязания на ситно магданоз, посолете и овкусете с оцет и олио на вкус.
  • 4. Украсете с резенчета от сварените яйца и зелени маслини.