Традиционна класика, любима на всички, която освен леко предястие е и идеална гарнитура за всички рецепти с агнешко месо.
Съставки
- 2 бр. Маруля
- 1 бр. Краставица
- 1 връзка Репичка
- 1 връзка Пресен лук
- 4 бр. Яйца
- 1 връзка Магданоз
- 1-2 шепи Зелени маслини
Начин на приготвяне
- 1. Почистете и измийте зеленчуците. Подсушете ги добре.
- 2. Накъсайте марулята в дълбока купа и прибавете нарязаните на кръгчета краставици, репички и зелен лук.
- 3. Прибавете нарязания на ситно магданоз, посолете и овкусете с оцет и олио на вкус.
- 4. Украсете с резенчета от сварените яйца и зелени маслини.