Невероятно суфле със сиренце, което се поднася заедно с хрупкав хляб и зелена салата.
Съставки
- 2=3 щипки Черен пипер
- 8 бр. Яйца
- 150 г Сирене Чедър
- 20 г Краве масло
Начин на приготвяне
- 1. Белтъците се отделят от жълтъците на и поставят в голяма купа.
- 2. Разбиват се добре с няколко щипки смлян черен пипер и ситно настърганото сирене.
- 3. В друга купа се разбиват белтъците на твърда пяна, след което се добавят към жълтъците много внимателно.
- 4. В голям тиган се разтопява маслото и се изсипва яйчената смес.
- 5. Пържи се на слаб огън, без да се бърка, около 5 минути, докато крайчетата станат златисти и яйцата бухнат.
- 6. Готовото суфле се нарязва се на 4 парчета и се сервира в купички заедно хрупкав хляб и зелена салата.