За да е още по-голямо очарованието, салатата се покрива обилно с цедено кисело мляко.
Съставки
- 1 бр. Лимонова кора
- 4-5 с.л. Портокалов сок
- 4 бр. Ябълки
- 4 бр. Киви
- 410 г Ананас от консерва
- 250 мл Цедено кисело мляко
Начин на приготвяне
- 1. Парченцата ананас се разпределят заедно със сока от консервата в 4 купички.
- 2. Kивитата се обелват и се нарязват. Подреждат се върху ананаса, след което се добавят резените ябълки заедно със сока на още един портокал.
- 3. Кората на лимона се настъргва на едро върху салатата и преди да се сервира се изстисква и сокът на лимона отгоре.
- 4. Всяка порция се покрива с по 1 с.л. цедено кисело мляко.