За да е още по-голямо очарованието, салатата се покрива обилно с цедено кисело мляко.

Съставки

  • 1 бр. Лимонова кора
  • 4-5 с.л. Портокалов сок
  • 4 бр. Ябълки
  • 4 бр. Киви
  • 410 г Ананас от консерва
  • 250 мл Цедено кисело мляко

Начин на приготвяне

  • 1. Парченцата ананас се разпределят заедно със сока от консервата в 4 купички.
  • 2. Kивитата се обелват и се нарязват. Подреждат се върху ананаса, след което се добавят резените ябълки заедно със сока на още един портокал.
  • 3. Кората на лимона се настъргва на едро върху салатата и преди да се сервира се изстисква и сокът на лимона отгоре.
  • 4. Всяка порция се покрива с по 1 с.л. цедено кисело мляко.