Дори и най-простото нещо може да се направи атрактивно. Днес ви предлагаме шишчета от малки пикантни кюфтенца и червен лук! 

Съставки

  • 1/2 глава Червен лук
  • 300 г Кайма от телешко месо
  • 300 г Кайма от свинско месо

Начин на приготвяне

  • 1. Размесете добре каймата и я овкусете със сол, черен пипер и сухо чили. Оформете малки топченца и ги сложете за 10 минути във фурната.
  • 2. Докато чакате кюфтенцата, нарежете лука в подходящ размер. След като кюфтенцата леко се запечатат, ги извадете и ги нанижете на дървени шишчета, като редувате с лук. 
  • 3. Изпечете ги на дървени въглища или на електрическа скара до пълна готовност. Наслаждавайте се на класическа скара по атрактивен начин с ледена бира!