Дори и най-простото нещо може да се направи атрактивно. Днес ви предлагаме шишчета от малки пикантни кюфтенца и червен лук!
Съставки
- 1/2 глава Червен лук
- 300 г Кайма от телешко месо
- 300 г Кайма от свинско месо
Начин на приготвяне
- 1. Размесете добре каймата и я овкусете със сол, черен пипер и сухо чили. Оформете малки топченца и ги сложете за 10 минути във фурната.
- 2. Докато чакате кюфтенцата, нарежете лука в подходящ размер. След като кюфтенцата леко се запечатат, ги извадете и ги нанижете на дървени шишчета, като редувате с лук.
- 3. Изпечете ги на дървени въглища или на електрическа скара до пълна готовност. Наслаждавайте се на класическа скара по атрактивен начин с ледена бира!