Ако вкусът на аншоата Ви е любим, този сандвич е задължителен в менюто Ви по време на пости.
Съставки
- 1 бр. Франзела
 - 2-3 с.л. Зехтин
 - 1 ч.л. Индийско орехче
 - 1 с.л. Мента
 - 100 г Аншоа
 - 4=5 бр. Чери домати
 
Начин на приготвяне
- 1. Солените рибки аншоа от консерва се изчистват от костите.
 - 2. Смачкват се на каша заедно със сухите листа от мента и настърганото индийско орехче.
 - 3. Прибавят се няколко лъжици зехтин и всичко се разбърква на гладка маса.
 - 4. Франзелата се разрязва на две и се поставя листо маруля върху хляба.
 - 5. След това се поставят три кръгчета домат, върху които се намазва рибената каша.
 

                                






                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    

    