Яйца и рибка с наситен кисело-солен вкус е класическо предястие, когато искате да отворите апетита или ви предстои дълга нощ.
Съставки
- 1/2 ч.л. Черен пипер
- 1 кутия Майонеза
- 8 бр. Домати
- 4 бр. Яйца
- 2 с.л. Магданоз
- 8 бр. Маринована дребна рибка
Начин на приготвяне
- 1. Сварете яйцата, така че да станат твърди. Обелете ги и срежете напречно на половинки.
- 2. Отрежете капачетата на доматите и издълбайте вътрешността им. Отцедете и посолете.
- 3. Във всеки домат сложете по половин яйце. Върху него навийте на кръгче предварително измитата рибка.
- 4. Подредете в плато за сервиране и залейте с майонеза.
- 5. Поръсете със ситно нарязан магданоз.