Яйца и рибка с наситен кисело-солен вкус е класическо предястие, когато искате да отворите апетита или ви предстои дълга нощ. 

Съставки

  • 1/2 ч.л. Черен пипер
  • 1 кутия Майонеза
  • 8 бр. Домати
  • 4 бр. Яйца
  • 2 с.л. Магданоз
  • 8 бр. Маринована дребна рибка

Начин на приготвяне

  • 1. Сварете яйцата, така че да станат твърди. Обелете ги и срежете напречно на половинки. 
  • 2. Отрежете капачетата на доматите и издълбайте вътрешността им. Отцедете и посолете. 
  • 3. Във всеки домат сложете по половин яйце. Върху него навийте на кръгче предварително измитата рибка. 
  • 4. Подредете в плато за сервиране и залейте с майонеза. 
  • 5. Поръсете със ситно нарязан магданоз.