Вкусна рецепта, предоставена от мама Мариана Мерджанова и Веселина Христова - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.
Съставки
- 500 г Гъби
 - 100 г Спанак
 - 100 г Синьо сирене
 - 700 г Пилешко бонфиле
 - 30 г Краве масло
 
Начин на приготвяне
- 1. Измийте спанака и го нарежете без дръжките.
 - 2. Задушете го заедно с наситнен чесън и лук. Когато омекне добавете начупено синьо сирене
 - 3. Пилешкото филе овкусете със сол и черен пипер.
 - 4. Направете прорези като джоб във филето и във всеки джоб сложете от плънката със спанак и сирене.
 - 5. Увийте всяко филе с бекон и ги изпечете на грил тиган до готовност.
 - 6. Гъбите почистете, нарежете и задушете в масло заедно с мащерка, сол и черен пипер.
 - 7. Сервирайте пилешкото, гарнирано с гъбите в масло.
 
                                







                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    

    