Рецепта за бърза вечеря, за която най-вероятно разполагате с нужните продукти в килера или хладилника.

Съставки

  • 2-3 скилидки Чесън
  • 2 с.л. Зехтин
  • 2 бр. Люти чушлета
  • 1/2 ч.л. Настърган джинджифил
  • 2 с.л. Соев сос
  • 2 с.л. Зехтин
  • 1 бр. Морков
  • 3-4 бр. Печурки
  • 400 г Царевица от консерва

Начин на приготвяне

  • 1. Царевицата от консерва се отцежда. Слага се в тигана със загрят зехтин и се запържва за 2-3 минути.
  • 2. Нарязват се суровите печурки, морковът на четвъртинки, лютите чушлета на дребно без семките и се прибавят към царевицата.
  • 3. Добавят се настърганият джинджифил, парченца люта чушка без семките и пресован чесън.
  • 4. Сместа в тигана се разбърква и се долива соев сос.
  • 5. Ястието се запържва около 2 минути. Сервира се в купички. Всяка порция се украсява със свеж магданоз.