Шунката се поръсва на тънки лентички заедно с листенца пресен магданоз.

Съставки

  • 5 бр. Яйца
  • 2-3 листа Зелена салата
  • 200 г Майонеза
  • 2-3 с.л. Лимонов сок
  • 1 ч.л. Дижонска горчица
  • 2 щипки Черен пипер
  • 200 г Шунка
  • 2 с.л. Магданоз

Начин на приготвяне

  • 1. Яйцата се сваряват и се нарязват на осминки.
  • 2. Нареждат се в чиния върху листата от зелена салата.
  • 3. Майонезата се разбърква с лимоновия сок, горчицата и черния пипер.
  • 4. С получената смес се заливат яйцата.
  • 5. Отгоре се поръсва шунката, нарязана на тънки лентички и ситно нарязаният магданоз.