Шунката се поръсва на тънки лентички заедно с листенца пресен магданоз.
Съставки
- 5 бр. Яйца
- 2-3 листа Зелена салата
- 200 г Майонеза
- 2-3 с.л. Лимонов сок
- 1 ч.л. Дижонска горчица
- 2 щипки Черен пипер
- 200 г Шунка
- 2 с.л. Магданоз
Начин на приготвяне
- 1. Яйцата се сваряват и се нарязват на осминки.
- 2. Нареждат се в чиния върху листата от зелена салата.
- 3. Майонезата се разбърква с лимоновия сок, горчицата и черния пипер.
- 4. С получената смес се заливат яйцата.
- 5. Отгоре се поръсва шунката, нарязана на тънки лентички и ситно нарязаният магданоз.