Това прекрасно блюдо ще ви спечели с оригиналния си натюрел, съчетаващ хрупкавия чар на карфиола, приятната комбинация от подправки и разтапящия вкус на моцарела. Пица от карфиол. Не съдържа глутен, а в състава си включва продукти, които присъстват в палео-диетата.

Съставки

  • 2 ч.ч. Карфиол
  • 2 ч.ч. Сирене Моцарела
  • 2 бр. Яйца
  • 1 щипка Босилек
  • 1 щипка Риган
  • 1 щипка Майорана
  • 1 щипка Мащерка
  • 1 стрък Розмарин

Начин на приготвяне

  • 1. След като суровият карфиол се настърже на дребно,се подсушава максимално добре. На малки кубчета се нарязва и моцарелата.
  • 2. В голяма купа се смесват нарязаните продукти заедно с яйцата. Получената смес се разстила върху тавичка за пица.
  • 3. Пече се в силно загрята фурна за 10-12 мин.
  • 4. Изпечената пица се изважда, добавя се любимия ви сос и отгоре се настъргва сиренето.
  • 5. Връща се отново във фурната и се пече, докато сиренето се разтопи.