Невероятен вкус, меки и същевременно хрупкави, тези сладки ще ви спечелят още с първата хапка.
Съставки
- 1 консерва Кондензирано мляко
- 4 с.л. Захар
- 100 г Пудра захар
- 1 с.л. Какао
- 1 ч.ч. Филирани бадеми
Начин на приготвяне
- 1. 1. Подготвенитебадеми, пудра захар и какао се смилат с помощта на блендер. Получената смес сепресява в купа.
- 2. 2. Белтъцитесе разбиват на сняг с помощта на миксер, след което постепенно се добавязахарта.
- 3. 3. Къмразбитите белтъци се добавя бадемовата смес бавно и внимателно. Разбърква се спомощта на смес до пълна хомогенност.
- 4. 4. Полученатасмес се прехвърля в шпиц с гладък накрайник.
- 5. 5. Впредварително застлана с хартия за печене тава се шприцоват кръгчета с двапръста разстояние едно от друго. Сладките се пекат в предварително загрятафурна на 180 градуса в продължение на 15 минути.
- 6. 6. Следкато сладките изстинат се слепват едно за друго с варено кондензирано мляко, което се сгъстява на слаб огън и с непрекъснато бъркане.