Маслена подложка, лек крем, банани и разтопен шоколад - едва ли има човек, който може да устои на това изкушение.
Съставки
- 1 бр. Млечен шоколад
- 1 пакетче Желатин
- 2 пакетчета Бисквити
- 125 г Краве масло
- 500 мл Сладкарска сметана
- 1 ч.ч. Пудра захар
- 2 бр. Банани
- 3 пакетчета Крема сирене
Начин на приготвяне
- 1. Пакетчетата бисквити се смилат заедно със 125 г краве масло. Разстелват се на равномерен пласт в тавичка.
- 2. Разбива се течната сладкарска сметана, пудрата захар, бананите и пакетчета крема сирене на пухкав сняг.
- 3. Добавя се 1 пакетче разтворен желатин и отново се разбърква.
- 4. Получения крем се изсипва върху бисквитената основа и се заглажда.
- 5. Оставя се да престои няколко часа в хладилник.
- 6. Разтапя се млеченият шоколад с малко масло и се украсява кейкът.