Много от участниците в първи сезон на „Живот на кантар“ вече промениха начина си на живот. Това включва както физическите активности, така и храните, които приемат. За някои от тях това означава откриване на нови храни, приготвяне на нови рецепти и експериментиране в кухнята. Победителката в предаването Анна Сапунджиева показа как приготвя вкусно и нискокалорично ястие от зеле и пиле, което е подходящи както за обяд, така и за вечеря.
В една порция се съдържат едва 235 калории, а ако добавите филия хляб – стават 335.
„Идеално ястие за всеки, който иска да хапва вкусно и да се грижи за формата си!“, подчертава 30-годишната червенокоса дама от Стара Загора, която след формата продължава да тренира и да се храни здравословно.
Разгледай онлайн нашите промоционални брошури
А ето и рецептата, която обещава да ви засити"
Продукти:
- 1 средна зелка (~1,5 кг)
- 2 домата
- 2 пилешки бутчета (около 200 г месо)
- 1 пилешко филе (около 200 г)
- 150 мл пилешки бульон
- Подправки: черен пипер, пушен червен пипер, къри, дафинов лист, сол
Начин на приготвяне: Нарязвате всичко, овкусявате с продправките, слагате в мултикукър за 30 минути. Ако нямате мултикукър – сложете в тава, покрийте с фолио и печете около 45 минути на 180°C, след което махнете фолиото и запечете още 10 минути.
Ястието е достатъчно, за да нахрани 4 души.
Анна успя да свали цели 47 кг във формата и с тази своя трансформация се превърна в първият победител във формата у нас. Междувременно тя не спира да тренира и да се храни здравословно. Треньорът Иван Георгиев Ванко продължава да е я напътства.
Вижте във видеото какво още сподели тя след спечелването на предаването:
Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK
Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM
Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK