Двама абитуриенти се преобразяват за бала с помощта на позитивната поредица на „Преди обед” по bTV „Промени се“. Риалити предизвикателството се завръща с нов трети сезон, в който фитнес треньорът Лили Стефанова ще работи три месеца с победителите от специален за целта конкурс.

Лили Стефанова
Снимка: bTV

„Промени се“ е проект на екипа на най-разнообразното и забавно предаване в ефира „Преди обед”, който вече реализира две успешни издания.  Новият сезон поставя на фокус младите хора, които завършват училище и започват нов етап от своя живот в света на възрастните.

Вдъхновяващият фитнес треньор Лили Стефанова и екипът на „Преди обед”  търсят двама младежи, които тази година завършват гимназия и искат да влязат във форма за бала. За да бъде промяната трайна и да се отрази позитивно не само на физическото здраве, освен диетолог и треньор, за младите абитуриенти ще се грижи и психолог.

Екипът на позитивното риалити предизвикателство подготвя и награда - изненада за победителите, която ще им помогне да се погрижат за всички детайли по подготовката за бала. „Ще се постараем да направим на късметлиите, които ще участват в „Промени се“, един незабравим бал, който ще имат да помнят цял живот,“ сподели Лили Стефанова в „Преди обед“.

Кандидатите за участие в „Промени се“ могат да изпращат на predobed@btv.bg свое видео как се притеглят на кантара с обяснение защо искат да се променят или да пишат лично съобщение на страницата на „Преди обед“ във фейсбук до края на февруари.

Людмил от първия сезон на "Промени се"
Снимка: bTV

 „Преди обед” е безапелационен лидер в своя слот, като увеличава своята аудитория с над 19% всяка година, а през 2017 предаването е гледано от средно близо 44% от всички телевизионни зрители. Аудиторният дял на предаването има преднина от 215% пред този на основния си конкурент или средно над 260 000 зрители повече.