Момчетата са на 34 години, а момичетата на 31. Срещат се през август миналата година на фестивал за близнаци в Туинсбърг, щата Охайо. Двамата братя предлагат заедно на сестрите и двойките решават да планират своя съвместна сватба.

Любовната им история е като от романтична книга, а влюбените казват, че са почувствали незабавна връзка по между си. Джош и Джереми работят заедно в производствения бизнес. Те казват, че трудно са се разбирали с предходните си приятелки. Сега Бриана ще се омъжи за Джереми, а сестра й Британи за Джош. Огледалните партньори споделят пред медиите за предстоящата сватба след срещата им на фестивала "Дни на близнаците". Джош коментира, че веднага са разбрали колко подобни са близначките на тях двамата. Момчетата твърдят, че винаги са знаели, че ще се оженят именно за близначки.

За Бриана това е бил един от най-вълшебните моменти в живота: "За мен това се случи бавно, като на филм. Всички вярваме в сродните души и всички сме чувствали мигновена връзка с някого...". Бриана и Британи, които също работят заедно в адвокатска кантора, също са знаели от малки, че съпрузите им ще са идентични близнаци. Как братята Салиърс предлагат брак на момичетата? Момчетата предлагат едновременно на близначките, докато заснемат документален филм за предаването "Inside Edition". Сестрите смятат, че снимките са за реклама, но двамата братя падат на колене едновременно пред тях. Датата на предложението също не е случайна - 2 февруари - символна препратка към двете връзки. Двете двойки двойки ще се завърнат в Туинсбург през август, където ще се състои сватбата.