От 1996 година насам американският гигант за дамско бельо Victoria’s Secret представя всяка година по един сутиен, който спира дъха ни – с много скъпоценни камъни и дизайн, който винаги впечатлява. Това е и най-чаканият сутиен всяка година по време на модното шоу на марката в края на годината. За щастие, Victoria’s Secret винаги ни позволяват да надникнем зад кулисите и да видим скъпоструващото бельо предварително.

Тази година известният Fantasy Bra ще бъде носен от шведския модел Елза Хоск. Цената му е 1 милион долара и върху него са инкрустирани 2100 диаманта Сваровски. Основата е изработена от сребро, а за изработката му вещи бижутери са се трудили над 930 часа.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Елза Хоск заяви, че това е най-добрият подарък за 30-я й рожден ден, който е на 7 ноември – ден преди модното шоу на известния бранд за дамско бельо.

Феновете на марката ще могат да си купят реплика на бижуто сутиен, която ще струва 250 долара и отново ще е покрита със скъпоценни камъни Сваровски.

Най-скъпият сутиен, който Victoria’s Secret са представяли досега е този носен от Жизел Бюндхен през 2000 година, който възлизаше на умопомрачителните 15 милиона долара.